Stanowisko pomywacza - Praca w hotelach - Praca za granicą - Praca w Holandii

DLA KANDYDATÓW

 

Opis stanowisk

Rób to co lubisz

Wybierz swoją ścieżkę
kariery.

Zapoznaj się z poniższymi opisami stanowisk pracy w hotelarstwie. Im więcej wiesz na temat specyfiki poszczególnych opcji, tym łatwiej będzie podjąć Ci decyzję o wyborze odpowiedniej ścieżki zatrudnienia.

 



Steward

Stewarding, czyli praca w charakterze pomywacza w kuchni hotelowej polega na obsłudze maszyn zmywających, oraz na utrzymywaniu porządku w kuchni. Nie obywa się także bez ręcznego mycia naczyń o dużych gabarytach lub innych akcesoriów kuchennych nie nadających się do mycia w maszynie.
 
W zakres obowiązków na tym stanowisku wchodzi również dbanie o porządek w  pomieszczeniach gospodarczych przynależących do główniej kuchni hotelowej, a także zachowanie czystości wszelkich urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni.

Praca na tym stanowisku wiąże się z wykonywaniem pracy zmianowo, zgodnie z grafikiem pracy.

Sprawdź aktualne oferty pracy na tym stanowisku. Kliknij Oferty pracy i dowiedz się więcej.

Galeria - zobacz jak pracujemy
kliknij w miniaturę i zobacz powiększenie

ikona adres 50-020 WROCŁAW ul. Piłsudskiego 74/311

ikona telefon telefon wrocławski 71 724 51 06

ikona zegarek9 - 16 Pon - Pt

ikona adres 31-011 KRAKÓW Pl. Szczepański 5 (pokój 109)

ikona telefon telefon krakowski 12 346 11 15

zegarek9 - 17 Pon - Pt